Fri fragt og retur v. køb over 499,-

Levering 2-3 hverdage

Prismatch

Jagttegn hos JAFI

Tag jagttegn hos JAFI

Det er lysten, der driver værket og uanset, om du gerne vil tage et jagttegn for at gå på jagt, eller om du ønsker indsigt i, hvordan vi tager ansvar for naturen og det vildt, der lever i den, kan du tage dit jagttegn hos os.

Vi samarbejder med jagttegnnu.dk og kan derfor tilbyde dig et intensivt forløb med kun fire mødegange typisk fordelt over 2-4 uger.

Denne kompakte undervisningsform har vist sig at være særdeles effektiv og i forhold til tid og indlæring, er det den bedste måde at erhverve sig jagttegn på i dag.

Du er i trygge hænder

Det er jagttegnnu.dk der med mange års erfaring, professionalisme og passion skal formidle både teori og praksis. I omegnen af 350 kursister drager årligt nytte af en velplanlagt og struktureret jagttegnsundervisning både i teorilokalet og på skydebanen.

Jagttegnnu.dk er den eneste kursusudbyder i Danmark, hvis undervisning foretages af personer med professionel jagtbaggrund. Du får derfor som kursist de bedste forudsætninger for at bestå jagttegnsprøven. Du får en god ballast med i rygsækken inden for alle de vigtige jagtrelaterede emner.

Den høje beståelsesprocent og de mange anbefalinger beviser kvaliteten af jagttegnnu.dk's undervisning, og netop derfor er vi stolte af, at have indgået et samarbejde. Hos JAFI er vi sikre på, at du får de rette værktøjer og råd til at kunne blive en dygtig jæger.

Tilmeld dig vores jagttegnskursus

Hvis du gerne vil opleve jagten og den helt særlige stemning, der opstår ved at observere og nedlægge et dyr, skal du tilmelde dig vores topprofesionelle jagttegnskursus.

Jagttegnnu.dk sørger for dig igennem hele forløbet. Du får komplet undervisning i teori og praktik, adgang til jagttegnnu.dk's egen digitale træningsplatform, beståelsesgaranti, god forplejning og meget mere.

Klik herunder og læs mere om pris, forløb, tidspunkt etc. inden du tilmelder dig.