Fri fragt og retur v. køb over 499,-

Levering 2-3 hverdage

Prismatch

Om JAFI

JAFI er til dig der elsker..

Jagt, fiskeri og outdoor

JAFI's butik, der ligger i Viborg, blev etableret i 2007 og er siden vokset fra en butik på 300 m2 til at optage mere end 1000 m2 i dag. Butikken har højt til loftet og er indrettet med en jagt-, fiskeri- og outdoorafdeling. Du finder et bredt udvalg af varer fra forskellige brands inden for alle tre brancher.

Butikken ligger i et af Viborgs industrikvarterer og har derfor gode parkeringsmuligheder. JAFI er ligeledes handicapvenlig med et bredt indgangsparti, god plads mellem inventar, ligesom der ingen trin er. Når du lægger vejen forbi, er du ikke i tvivl om, at du er endt hos Danmarks bedste og flotteste jagt-, fiskeri- og outdoorforretning.

I 2018 etablerede vi denne webshop med målet om at imødekomme og tilfredsstille endnu flere passionerede jægere, fiskere og outdoormennesker. Webshoppen indeholder størstedelen af de varer, du finder i vores fysiske butik. Der bliver kontinuerligt tilføjet nye varer til sortimentet, så du altid kan gå på opdagelse og blive inspireret. 

Uanset om du handler online på webshoppen eller i butikken i Viborg vil du blive mødt af butikkens ansatte, der alle er inkarnerede jægere og lystfiskere. Vi deler gerne ud af vores viden og erfaringer, så du kommer herfra med det rette udstyr og ved, hvordan du får mest muligt gavn af det. 

JAFI-Teamet er en kvalificeret flok af arbejdsglade folk og består af 

 • Johnny Jørgensen

  Johnny er den sundeste af os alle. Han træner og løber for at holde kroppen ung og rørig. Han er altid glad og det smitter. Johnny elsker sine kunder og vil gøre alt for at opfylde deres ønsker og behov.Johnny har mange års erfaring med jagt, fiskeri og outdoor og giver gerne sin viden videre. Hans helt store interesse er dog jagt, som han så fint kombinerer på job og i fritiden. Udover at være idérig er han stifter og indehaver af JAFI A/S. 

 • Betina Hjorth

  Betina er meget engageret og kvinden bag vores outdoorafdeling. Hun er altid at finde på gulvet i butikken og klar til at hjælpe med at finde den helt rette påklædning til dine gøremål. Betina startede tilbage i 2010 og har derfor en masse erfaring at trække på. Hun tager gerne på tur for at opsøge nye produkter til sortimentet, så du altid kan finde nye varer på hylderne. Betina elsker at gå lange ture, rejse og forkæle sig selv og andre. Hun er gift med Johnny.

 • Nikolaj T. Vanggard

  Nikolaj er ansvarlig for vores lager, hvor han primært befinder sig. Dog er han ikke bleg for at give en hånd med inde i butikken, hvor han med sin faglige viden hjælper kunderne godt på vej. Nikolaj er inkarneret naturmenneske og agerer både jæger og fisker i sin fritid. Fiskeri er hans foretrukne go to, og han tager gerne til Norge og de øvrige nordiske lande for en god fangst. Det er ikke alene fiskeriet, der lokker ham udenlands. Nikolaj er meget eventyrlysten og sammen med sin kæreste besøger han verdens perler og fylder rygsækken med unikke oplevelser. Nikolaj er også en smule nørdet på den gode måde. Han ved i hvert fald en masse om våben og deres historie.

 • Karina Lynge

  Karina er en meget pligtopfyldende og lydhør kvinde, der sætter struktur og orden højt i udførslen af sit arbejde. Karina pakker alle vores webordrer og sørger for, at vores kunder modtager de bestilte varer. Og det er hun virkelig god til. Hun er heller ikke bleg for at hjælpe til på lageret med mærkning, oprydning, opfyldning etc. Når hun ikke er hos JAFI, finder du hende ofte i selskab med en søster, nevø eller niece. Karina elsker deres tid sammen og går aldrig på kompromis i forsøget på, at alle omkring hende har det godt. Et stort familiemenneske med et struktureret sind - det er lige hvad hun er. 

 • Skal dit portræt vises her?

  Vi udvider JAFI teamet. Så hvis du kan se dig selv som en del af vores team og vil medvirke til JAFI's vækst, skal du blot klikke videre og læse om vores ledige stillinger.

  Vi glæder os til at byde velkommen til endnu en JAFI-spiller.

 • Karl-Aage Andersen aka Kalle

  Kalle er med sit nærværende og troværdige sind en uundværlig kollega, som vi i JAFI er rigtig glade for. Kalle kan du altid finde i jagtafdelingen, hvor han med et smil deler ud af erfaringer samt gode tips og tricks til din næste jagt. Han bliver desuden i ny og næ hevet op til 1. sal for at vise sine tricks med en boremaskine og vaterpas – han er nemlig også ret sej til alt det med IT og håndværk.I fritiden er Kalles favorit at tage på jagt efter mårhunde. Dog elsker han også at bruge sin tid sammen med sine børn og kone – meget gerne med et glas rosévin i hånden.

 • Rune Kristiansen

  Rune er en meget rolig og nærværende mand, der yder en kæmpe indsats som bøssemager i firmaet. Han er arbejdsom, perfektionistisk og har fingrene rigtig skruet på. Hvis han har en udfordring, finder han selv en løsning. Rune kommer langvejs fra og beriger os med sin vestjyske accent. Når Rune ikke er på job, er det gerne jagtrejser efter grise, der tager hans opmærksomhed. Rune blev ansat i 2019.

 • Lars Andersen

  Lars er værksteds-medarbejder under kyndig oplæring af Rune i våbenværkstedet. Lars er en sej kollega, der springer ud i alle opgaverne med hår på brystet. Han er lærenem og har mod på at lære nyt. Hænderne vender rigtigt og qua tidligere tømrer-erhverv kan han bygge hvad som helst. Og det er ikke helt dumt i en butik som JAFI. Lars er meget jagtinteresseret og bruger meget tid på at pleje sin hobby. Med både trofæer på væggene og jagthunde i hjemmet, så ved man, at man har at gøre med en passioneret jæger. 

 • Nathascha Hall

  Nathascha er webshop-ansvarlig og gør derfor et stort stykke arbejde for at vedligeholde webshoppen. Derudover er det også hende, der holder hanke i alle JAFI's marketingsaktiviteter. Hun er en haj til at skrive huskelister og er som regel omgivet af dem ved sit skrivebord. Nathascha er altid fyldt med humor og sender gerne en humoristisk kommentar med på vejen.Når Nathascha ikke går på job, elsker hun at bruge tid med sin familie.

 • Michael Laustsen

  Michael sidder på 1. salen og skriver seo-tekster til den helt store guldmedalje. Han gør tingene ordentligt og researcher til han kan diverse begreber og termer. Det er ret imponerende! Han er et stort ordensmenneske, så alt hvad der ryger igennem hans hænder bliver listet og sat i skema. Både til hans og vores andres fordel. I sin fritid er Michael fan af at sim-race. Udstyret er nøje stillet an. Vi er sikre på, at vi har en unknown prof til at sidde i huset. Når vejen lægges mod JAFI foregår det på hans elskede elcykel, der jævnligt transporterer både Michael og chokoladekiks til kontoret. 

 • Lone Jorsal

  Lone sidder sammen med webshopafdelingen på 1. sal og er vores bogholder. Hun gør et kæmpestort stykke arbejde for at holde styr på vores tal og bogholderi. Hun er en viljestærk og struktureret kvinde med ben i næsen og netop derfor, er vi rigtig glade for, at hun er bogholder her hos os. I Lones fritid er hun meget aktiv. Hun nusser blandt andet i haven og går mange ture med sin hund. Derudover er hun et stort familiemenneske, der bruger meget tid sammen med sine to drenge og mand.

 • Skal dit portræt vises her?

  Vi udvider JAFI teamet. Så hvis du kan se dig selv som en del af vores team og vil medvirke til JAFI's vækst, skal du blot klikke videre og læse om vores ledige stillinger.

  Vi glæder os til at byde velkommen til endnu en JAFI-spiller.