Hjælp os med at gøre din oplevelse bedre!

Ved hjælp af cookies kan vi analysere besøg på vores site, så vi kontinuerligt kan sørge for at vores markedsføring bliver relevant for dig. Hvis du accepterer og giver dit samtykke, giver du os tilladelse til at sætte cookies (enten i form af egne cookies og/eller fra tredjeparter) samt tilladelse til at vi må behandle de oplysninger, der indsamles. 

Læs mere om cookies

BLACK WEEK er i fuld gang! Spar op til 25% på mange brands!
0
Kurv: 0,00 DKK
Indtast din søgning
 
Trustpilot

JAFI's cookie- og persondatapolitik


Cookie-politik

1.1 Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som sendes til browseren og lagres der, så en hjemmeside kan genkende din computer. Alle hjemmesider kan sende cookies til din browser, hvis browserindstillingerne tillader det. Hjemmesider kan kun læse oplysninger fra cookies, de selv har gemt og kan ikke læse cookies fra andre hjemmesider. Der er to typer af cookies: permanente og midlertidige (session cookies). Permanente cookies gemmes som en fil på din computer i en længere periode. Sessionscookies placeres midlertidigt på din computer, når du besøger et websted, men forsvinder, når du lukker siden ned, hvilket betyder, at de ikke er permanent gemt på din computer. De fleste virksomheder anvender cookies på deres hjemmesider for at forbedre brugervenligheden, og cookies kan ikke skade dine filer eller øge risikoen for virus på din computer.
 

1.2 Hvad bruger vi cookies til?

Mange funktioner på en hjemmeside er afhængige af, at der placeres en cookie, når en bruger besøger en hjemmeside, så først og fremmest, sætter vi cookies for at have en funktionel side. Vi gør derudover brug af både 1. part og 3. part cookies til at forbedre brugeroplevelsen på vores side og tilbyde relevant markedsføring. Når der sættes en 3. part cookie, så betyder det, at vi har tilladt en tredjepart, som f.eks. et socialt medie, Google Analytics eller lign. at placere en cookie i din browser, når du besøger vores hjemmeside.

På vores side anvender vi følgende typer af cookies:

Nødvendige/Tekniske
Tekniske cookies er nødvendige for, at langt de fleste hjemmesider fungerer, som de skal. Som navnet angiver, har de kun teknisk betydning og dermed ikke nogen indvirkning på din privatsfære, idet de ikke registrerer, hvad du søger efter på andre hjemmesider.

Funktionelle
Funktionelle cookies anvendes for at huske dine brugerpræferencer ved at huske de valg og indstillinger du foretager på hjemmesiden, det kan f.eks. dreje sig om, hvilke præferencer du har i forhold til sprog og tekststørrelse.

Statistiske
Statistikcookies bruges til at optimere design, brugervenlighed og effektiviteten af en hjemmeside. De indsamlede oplysninger kan f.eks. indgå i analyser af, hvilke informationer der er mest populære på siden, så bliver vi opmærksomme på, hvad der skal være nemt at finde på siden.

Markedsføring
Markedsføringscookies indsamler oplysninger ved at følge dig på de enkelte hjemmesider, du besøger og kan siges at registrere de digitale fodspor, du sætter. Markedsføringscookies er derfor ”trackingcookies”. De indsamlede oplysninger bruges til at skabe et overblik over dine interesser, vaner og aktiviteter for at vise relevante annoncer for ting, du tidligere har vist interesse for. På den måde får du et mere målrettet indhold, eksempelvis i form af foreslået information, artikler og annoncer.
 

1.3 Oplysninger der indsamles via cookies

De data der typisk indsamles via cookies vil bl.a. være din IP-adresse, unikke ID’er og oplysninger om din brugeradfærd.
 

1.4 Du kan altid slette cookies eller trække dit samtykke tilbage

Du kan blokere eller slette cookies på denne hjemmeside ved at trække dit samtykke tilbage eller slå dem fra i din browsers indstillinger. Du skal dog være opmærksom på, at hvis cookies fravælges ellers slettes, kan der være funktioner og services, der ikke længere er anvendelige.

Du har altid mulighed for at trække dit samtykke til cookies tilbage ved at klikke her.

Du har også altid mulighed for at blokere eller slette cookies i din browser (hvis du vil slette eller blokere tredjeparts-cookies kan dette kun ske ved denne metode). Hvordan du gør dette, kan du læse nærmere om her.

Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette eller blokere cookies i alle browsere.

1.5 Ændringer

Vi forbeholder os retten til at ændre og opdatere denne cookiepolitik. 
 


Persondatapolitik - hvad gør vi med dine personlige oplysninger 

2.1 Personoplysningssikkerhed

For at du kan handle på www.jafi.dk skal du oplyse dit navn, din adresse/leveringsadresse, dit telefonnummer, din e-mailadresse og dine betalingsoplysninger. 

Disse personoplysninger vil vi behandle i forbindelse med ekspeditionen af din købsordre for, at vi kan opfylde vores del af handlen. Disse data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i fem år, hvorefter de slettes automatisk. Hvis du har valgt levering, videregiver JAFI oplysninger om dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din e-mailadresse til det valgte fragtselskab med henblik på korrekt levering af dine indkøb.
 

2.2 Behandling af personoplysninger - samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen 'Jeg har læst og accepterer handelsbetingelserne', behandler vi din e-mailadresse og personoplysninger vedrørende dine køb hos os ind til det ikke længere er relevant. Det betyder, at du skal gøre os opmærksom på, hvis du ikke længere ønsker at modtage mails fra os. Enhver kunde kan til enhver tid trække sit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på service@jafi.dk og informere om, at du ikke længere ønsker at modtage mails fra os. 

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger. Al henvendelse i forbindelse hermed rettes til JAFI via mail service@jafi.dk.

Administrationen bestående af lager, bogholderi og webadministrationen for jafi.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.jafi.dk er Johnny Jørgensen, CEO.
 

2.3 Datasikkerhed

Vi vil til en hver tid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Vi vil kun behandle dine oplysninger til det formål, de er indsamlet til. Oplysningerne vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
   

2.4 Formålsgrundlaget for databehandling af dine oplysninger

Databehandlingen af dine personoplysninger har følgende formålsgrundlag:

  • Behandling af din købsordre samt eventuel returforsendelse
  • Kontakt til dig i forbindelse med ekspedition af din købsordre
  • Nyhedsmails - såfremt du har givet særligt samtykke herom

Vi anvender Dandomain A/S som tredjepart til håndtering af dine køb.